xStation – platformă de tranzacționare online, ghid.

Ce este xStation? Scurtă instruire.

Potrivit site-ului platformei, xStation este o aplicație de tranzacționare premiată și ușor de utilizat. Proiectul ei presupune vizarea începătorilor și a comercianților avansați. Mai mult, este o platformă de execuție premiată și rapidă pentru tranzacționarea online.

Versiunea demo, cum să încercați platforma demo?

xStation are posibilitatea de a deschide ușor și gratuit un cont demo. După cum asigură proprietarul platformei, formalitățile legate de configurarea unui cont demo durează doar câteva minute.

xStation – download, unde pot descărca platforma?

Platforma xStation este disponibilă și într-o versiune desktop și oferă aceeași funcționalitate ca și versiunile web. Este disponibil pentru Windows și Mac. Aplicația este disponibilă pentru descărcare de pe site-ul proprietarului.

Aplicație mobilă – există o versiune mobilă a platformei?

Da, există și o versiune mobilă a platformei, care oferă funcționalitatea necesară pentru gestionarea investițiilor și a pozițiilor. Versiunea mobilă a platformei este disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android.

Opinii pe forumul internetului.

Comentatorii de pe forum subliniază că, datorită platformei xStation, acum au instrumente analitice întotdeauna disponibile. Mulți comentatori apreciază selecția largă de instrumente financiare și vorbesc pozitiv despre aspectul simplu și intuitiv al aplicației de tranzacționare.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • înnebunit

    Chiar dacă este puțin probabil ca brokerul să fie în fruntea clasamentului, investiția cu el este chiar plăcută. Panoul este ușor de utilizat, lizibil și intuitiv. Problema poate fi taxele care nu se potrivesc buzunarelor fiecărui client.

Comments are closed.