TIOmarkets forum comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o organizație de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care clienții pot accesa în mod natural piețele monetare într-un loc și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede foarte populare recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici creanțe de tranzacție posibile pot atrage mulți cumpărători noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în fruntea comparației. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea unei variante de broker este adesea complicată, din cauza cantității limitate de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt, în majoritatea cazurilor, funcționale și permit clientului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin intermediul organizațiilor semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini sigure și de încredere, prin urmare, doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de supraveghere financiară din lume. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac brokerul să merite titlul de partener comercial competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare atractive încep de la zero. Cu convingerea unora, pentru a ghici valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii brokeri vor fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont ales sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim se poate face după logare și accesarea paginii profilului înregistrat. În general, această dimensiune nu este prea mare și este disponibilă investitorului mediu. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece mesajele găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și eliminate reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea furnizate fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă condiții favorabile de tranzacționare. În mintea celorlalți, resursele împrumutate de broker merită laude. Cel mai adesea, brokerul este evaluat ca o companie financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica o anumită amenințare. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie imparțială, nu dezvăluim scorul principal.

Faq

Ce pârghie oferă brokerul?

Efectul de levier maxim oferit de un broker depinde de locația și tipul de cont pe care îl aveți. Poate fi 1:500.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul vă poate solicita să depuneți un depozit minim de $50.

Ce organizații reglementează activitățile brokerului?

Brokerul este reglementat de FCA și ASF.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • jupuitor

    De ce unii oameni au probleme ciudate cu tranzacționarea cu brokerul? Totul merge bine pentru mine. Oferta brokerului este largă, iar nivelul de servicii este ridicat. Nimic de ales.

Comments are closed.