ThinkMarkets Forum comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o companie de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt total sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul pune la dispoziția sa o platformă de tranzacționare online prin care utilizatorii pot accesa cu ușurință piețele monetare în orice locație și timp. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede foarte populare recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor cu diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și încă în creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți cumpărători.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în partea de sus a listei. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității limitate de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt cel mai adesea eficiente și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O masă dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin intermediul instituțiilor relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie urmărit de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile limitate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. În opinia unora, pentru a înțelege valoarea plății sau a comisionului, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii brokeri pot oferi, de asemenea, absolut zero comision. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Aceasta va depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma solicitată a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. În cele mai multe cazuri, această dimensiune nu este prea mare și este disponibilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o simplificare uriașă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece mesajele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de brokeri conțin informații despre accesibilitatea unui cont demo, propus în mod repetat, fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să testați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note specifice în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale accesibile. În mintea altora, resursele puse la dispoziție prin intermediul brokerului merită aprobarea. De obicei, un broker este evaluat ca o organizație financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite declarații trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și redacția noastră trebuie să rămână neutră, nu dezvăluim nota principală.

Faq

Brokerul necesită un depozit minim?

Unul dintre site-urile web conține informații că brokerul nu vă solicită să depuneți suma depozitului minim.

Unde se află brokerul?

Unul dintre site-urile web conține informații că brokerul are sediul central în Londra și Australia.

În ce țări brokerul nu furnizează serviciile sale?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul nu oferă serviciile sale în Statele Unite, Canada, Japonia, Belarus și Rusia.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • silva

    Desi suportul a intarziat putin in rezolvarea problemei mele, restul serviciilor sunt ok.Taxele nu sunt prea mari, platforma este in regula. În general, în afară de câteva deficiențe, acest lucru este destul de bun.

Comments are closed.