Swiss Markets Forum comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o entitate de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele de investiții din lume. Serviciile brokerului sunt, conform asigurărilor sale, complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia utilizatorii pot accesa cu ușurință piețele financiare într-o locație și timp liber. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede extrem de populare. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor de la mai multe niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și încă în creștere de utilizatori înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți cumpărători.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt numeroase. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea variantei de broker este adesea dificilă din cauza cantității mici de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, eficiente și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pe o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații de top din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie asigurat de cele mai importante autorități de reglementare financiară la nivel mondial. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor destinatarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile îngustate corect fac ca brokerul să merite să fie numit un furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului solicitat. Acesta va putea fi supus variantei contului selectat sau a țării de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este excesiv de mare și este convingător pentru investitorul comun. Aceasta este o simplificare semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți vigilenți, deoarece informațiile despre depozitul necesar găsite pe Internet pot fi opuse și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

Masa de site-uri de broker poartă informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea oferit fără costuri suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a acceptat evaluări necontestate în rândul utilizatorilor de Internet. Deși mulți dintre ei susțin că oferă condiții de tranzacționare disponibile. În opinia altora, posibilitățile oferite de broker merită laude. Practic, un broker este evaluat ca o unitate financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Cele separate ar prefera brokerul pentru a rafina site-ul lor un pic. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Pentru că a da verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie obiectivă, nu publicăm un scor cheie.

Faq

Ce pârghie este în oferta brokerului?

Brokerul vă poate permite să tranzacționați cu un levier de 1:30.

Ce depozit minim este necesar de broker?

Brokerul, în conformitate cu unul dintre site-urile web, poate necesita un depozit minim de $200.

Brokerul are vreo reglementare?

Pe Internet este scris că brokerul este reglementată de CySEC.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.