Spectre.ai – platformă de tranzacționare online, ghid.

Ce este Spectre.ai? Scurtă instruire.

Este o platformă de tranzacționare financiară, online, care vă permite să tranzacționați piețele financiare. Tehnologia modernă face ca Spectre.ai să ofere lichidități non-stop. De asemenea, vă permite să tranzacționați pe mai multe clase de active.

Versiunea demo, cum să încercați platforma demo?

Pe site-ul brokerului este scris despre un cont demo gratuit, permițându-vă să tranzacționați fără riscuri. Nu necesită un depozit și este finanțat cu fonduri virtuale. Acest lucru permite comercianților să tranzacționeze fără a risca pierderi pentru a se pregăti pentru tranzacționare într-un mediu real.

Spectre.ai – descărcare, unde pot descărca platforma?

Platforma de tranzacționare poate fi descărcată gratuit, direct de pe site-ul producătorului.

Aplicație mobilă – există o versiune mobilă a platformei?

Da, pe site-ul producătorului există posibilitatea de a spăla aplicația mobilă concepută pentru dispozitivele Android.

Opinii pe forumul internetului.

Verificând forumurile online, puteți observa comentarii favorabile care descriu Spectre.ai ca un instrument care vă permite să tranzacționați valute, mărfuri, stocuri și alte active. Potrivit altora, capacitatea de a comerțului 24 de ore pe zi, împreună cu controlul avansat al riscurilor merită laude. Conform informațiilor găsite pe web, unii dintre clienți acordă atenție cantității mici de $ 10 permițându-vă să începeți tranzacționarea.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • kraken

    Dau note mari deși nu am câștigat prea mult. Brokerul își îndeplinește bine sarcinile, iar faptul că tranzacționarea este dificilă nu mai este vina lui. Pentru a deveni un comerciant bun, trebuie să câștigi multe cunoștințe și experiență. Prin urmare, la început, merită să vă familiarizați cu contul demo și cu materialele educaționale.

Comments are closed.