Reguli

Următorul text este disponibil pe site-ul europeandigitalcommerce.com, denumit în continuare „Regulamente”. Reglementările conțin informații despre politica de confidențialitate, termenii de utilizare a site-ului web, precum și reglementările în sine.

Generale

 1. Persoanele care vizitează europeandigitalcommerce.com trebuie să citească conținutul reglementărilor.
 2. Normele de utilizare a europeandigitalcommerce.com sunt stabilite în aceste regulamente. Acestea se referă la modul de primire a conținutului de pe acest site web.
 3. Fiecare dintre conținuturile de pe site-ul europeandigitalcommerce.com este doar în scop informativ.
 4. Se afirmă că nu suntem înregistrați ca broker sau dealer de servicii financiare pe baza unei autorități de reglementare. Creatorii de europeandigitalcommerce.com nu au licențe și calificări legate de consultanța de investiții. Mesajele de pe această pagină trebuie tratate ca materiale educaționale sau informaționale.
 5. europeandigitalcommerce.com este o pagină de informații. De asemenea, poate avea reclame și link-uri către alte site-uri web de pe care persoana care deține site-ul web poate primi remunerații sau alte profituri, în funcție de condițiile convenite.
 6. Conținutul site-ului este opiniile și punctele de vedere ale creatorilor și vizitatorilor site-ului. Acesta este modul în care ar trebui înțeleasă interpretarea conținutului. Informațiile și resursele postate pe europeandigitalcommerce.com sunt proprietatea proprietarilor site-ului. Nu sunteți de acord cu distribuirea, modificarea și utilizarea conținutului site-ului. În cazul în care există un caz de încălcare a acestor prevederi, redacția europeandigitalcommerce.com își rezervă dreptul de a iniția acțiuni în justiție.
 7. Cititorii și vizitatorii site-ului web iau propriile decizii financiare. Editorii europeandigitalcommerce.com nu suportă consecințele acestor decizii. De asemenea, informează că materialele de pe site nu sunt în niciun fel o ofertă sau o recomandare.
 8. Utilizatorul sau vizitatorul site-ului este de acord că investițiile și tranzacționarea sunt activități bazate pe speculații. Acestea prezintă un risc ridicat de pierderi. Fiecare utilizator poate pierde toate sau cea mai mare parte a fondurilor contului său, deci nu ar trebui să se angajeze în aceste activități fără a consulta un consilier financiar calificat. Editorii site-ului afirmă că este iresponsabil să se riște capitalul de risc pe care utilizatorul nu își poate permite să-l piardă.
 9. Niciuna dintre investițiile tale în Forex, criptomonede, CFD-uri, opțiuni binare sau alte instrumente financiare nu ar trebui să se bazeze pe știri din europeandigitalcommerce.com. Vă rugăm să rețineți că nu avem o licență sau o înregistrare ca consultanți sau consilieri. Înainte de a începe să investiți, asigurați-vă că pentru a vedea ce avertisment de risc pe site-ul brokerului este.
 10. Dacă un cititor dorește să investească în valori mobiliare, opțiuni binare sau orice alt instrument financiar, el face acest lucru pe propriul risc. europeandigitalcommerce.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderile financiare ale cititorilor săi.
 11. Fiecare dintre comentariile utilizatorilor publicate pe site, și în special conținutul lor, devine mesaje publice.
 12. Afirmăm că avem dreptul să ștergem comentariile care:
  • Ele nu au legătură cu conținutul articolului comentat.
  • Au conținut vulgar, obscen și ofensator, indiferent de forma publicării lor (text, sunet, grafică). Este interzisă utilizarea profanării prescurtate, de exemplu cu puncte.
  • Acestea sunt împotriva legii aplicabile.
  • Fac parte din campanii politice, sociale, publicitare etc.
  • Acestea sunt spam, adică conțin o cantitate mare de informații inutile.
  • Ei au un avatar care încalcă reglementările legale sau obiceiurile bune.
  • Ele sunt ilizibile din cauza numărului mare de erori stilistice sau de ortografie, ceea ce face imposibilă citirea sensului declarației.
  • Ele sunt scrise numai cu majuscule, iar conținutul lor este abuzat de caractere speciale.
  • Conținutul acestora conține date cu caracter personal ale unor persoane private și se referă la terți – fără legătură cu articolul.
  • Acestea conțin date private în conținut: e-mai, reședință, număr de telefon etc.
  • Sunt remarci cu privire la activitatea redacției europeandigitalcommerce.com. Un astfel de conținut ar trebui să fie adresat direct redacției.
 13. Este interzisă postarea comentariilor:
  • Promovarea consumului de alcool, stupefiante sau droguri.
  • Jignirea unor persoane publice.
  • Acuză alte persoane în mod nejustificat.
 14. Editorii au dreptul de a modifica intrările care încalcă reglementările.
 15. Redacția are dreptul de a modifica prevederile Regulamentului în orice moment, cu efect imediat din momentul publicării acestora

Răspunderea serviciului

 1. Fiecare dintre persoanele care vizitează site-ul ar trebui să europeandigitalcommerce.com citească termenii și condițiile site-ului.
 2. În conținutul site-ului pot fi plasate link-uri către programe de afiliere din care proprietarul poate obține profituri.
 3. Persoana care detine site-ul nu este responsabila pentru continutul altor pagini catre care utilizatorul poate fi redirectionat.
 4. Pe pagina de europeandigitalcommerce.com, poate exista o promovare a companiilor sau a instituțiilor financiare de la care proprietarul poate face profit.
 5. Conținutul de pe site-ul europeandigitalcommerce.com este plasat numai în scop informativ. Acestea nu sunt o sugestie de a efectua tranzacții de tranzacționare cu instrumente financiare sau alte forme de investiții.
 6. Informațiile de pe site-ul web nu pot fi tratate ca recomandări privind instrumentele financiare sau alte forme de investiții.
 7. Informațiile de pe site-ul web nu pot fi înțelese ca o recomandare privind instrumentele financiare, emitenții sau emitenții acestora.
 8. Conținutul postat pe portal nu este consultanță juridică sau financiară.
 9. Utilizatorul care vizitează site-ul declară că a citit și a înțeles regulile de activitate în vigoare pe europeandigitalcommerce.com
 10. Editorii europeandigitalcommerce.com nu își asumă responsabilitatea pentru următoarele cazuri:
  • Luarea deciziilor de investiții de către utilizator sau terțe părți pe baza informațiilor de pe site-ul web.
  • Pierderi rezultate din investiții pe baza recomandărilor, previziunilor sau știrilor preluate de pe site.
  • Fiabilitatea, corectitudinea și funcționarea portalurilor sau instituțiilor către care sunt direcționate linkurile către site-ul web.

Copyright

Conținutul postat pe site-ul europeandigitalcommerce.com este protejat prin drepturi de autor și este proprietatea editorilor. Este interzisa copierea si distribuirea acestora fara consimtamantul autorului.