PROTRADER – platformă de tranzacționare online, ghid.

Ce este PROTRADER? Scurtă instruire.

Protrader este, conform asigurărilor proprietarilor, o platformă de tranzacționare potrivită pentru a investi în diferite clase de active. Acesta combină avantajele de a investi în Forex, acțiuni, contracte futures, obligațiuni, opțiuni, CFD-uri și pariuri răspândite în modelul DMA. Deoarece platforma este formată din mai multe module, vă permite să construiți soluții avansate pentru diferite tipuri de participanți.

Versiunea demo, cum să încercați platforma demo?

Din păcate, echipa noastră editorială nu a putut găsi informații despre versiunea demo pusă la dispoziție de creatorii platformei.

PROTRADER – descărcare, unde puteți descărca platforma?

După cum este scris pe Internet, platforma de tranzacționare este disponibilă pentru computere cu Windows. Vă permite să utilizați instrumente profesionale și interfață. Funcționalitatea ridicată a platformei deschide accesul la multe piețe diverse.

Aplicație mobilă – există o versiune mobilă a platformei?

Protrader este disponibil pentru sistemele mobile iOS și Android. Se concentrează pe versatilitate și ușurință în utilizare. Acesta oferă viteză, fiabilitate și un mod prietenos de a comerțului.

Opinii pe forumul internetului.

Participanții la Forumul Online apreciază echipa care lucrează pe platforma Protrader pentru calificări înalte și implementarea tehnologiilor moderne. Ei subliniază că Protrader este un software modern de tranzacționare pentru o gamă largă de piețe financiare. Cu siguranță, compania a câștigat recunoașterea, datorită anilor săi de experiență în industrie și servicii pentru clienți din multe țări.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • şoim

    După cum puteți ghici, acest broker are și avantajele și dezavantajele sale. Cu toate acestea, este important ca avantajele să răspundă așteptărilor clienților și ca dezavantajele să nu interfereze cu comerțul. Totuși, continui să caut, nu cred că brokerul este rău. Cred că ar trebui să investesc cu cineva mai potrivit nevoilor mele.

Comments are closed.