HotForex Forum comentarii despre broker.

Brokerul afirmă că este o instituție de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele de investiții din lume. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții pot obține cu ușurință acces la piețele financiare într-o poziție și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului sunt direcționate către oameni la diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și în continuă creștere a cumpărătorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații valutare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt numeroase. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Specificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza dimensiunii mici a conținutului colectat pe web.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt în mare parte eficiente și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pe o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de instituții importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai bune autorități de reglementare financiară din lume. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai mari factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile limitate în mod corespunzător fac brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Prin precizarea unora, pentru a identifica valoarea creantelor sau comisioanelor, puteti verifica lista de preturi disponibila pe site sau va puteti conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului necesar. Acesta poate fi supus variantei contului selectat sau a țării de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. Cel mai adesea, o astfel de sumă nu este excesiv de excesivă și este accesibilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o mare simplificare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fim precauți, deoarece informațiile descoperite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi opuse și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea acordate fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo listează o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a obținut note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă circumstanțe comerciale convenabile. Potrivit altora, posibilitățile oferite de broker merită aprobarea. De obicei, brokerul este evaluat ca o organizație financiară profesională. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite opinii ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu dăm evaluarea principală.

Faq

Brokerul oferă pârghie?

Da, brokerul poate oferi pârghie de până la 1:30.

Brokerul necesită o sumă minimă de depozit?

Potrivit creatorilor unuia dintre site-urile web, da și este de $ 50.

Brokerul protejează împotriva soldului negativ?

Unul dintre site-urile web susține că brokerul protejează împotriva soldului negativ.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.