FxPrimus comentarii forum despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o instituție de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Conform afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul pune la dispoziția sa o platformă de tranzacționare online prin care utilizatorii pot accesa în mod natural piețele monetare în orice locație și perioadă. Mai mult, brokerul vă poate permite să tranzacționați criptomonede foarte atractive recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor de diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de dimensiunea mare și în continuă creștere a cumpărătorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații financiare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul variantei de broker este adesea complicat, datorită dimensiunii reduse a conținutului acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei funcționale și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pe o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de organizații importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să-și încredințeze propriile finanțe în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie urmărit prin cele mai importante autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri menționează că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Potrivit unora, pentru a identifica valoarea creantelor sau comisioanelor, puteti verifica lista de preturi disponibila pe site sau va puteti conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision total zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Poate că poate fi în funcție de varianta contului selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, această dimensiune nu este prea excesivă și este disponibilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți atenți, deoarece datele privind depozitul necesar găsit pe Internet pot fi opuse și se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de brokeri transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea dens oferit fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să testați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a acceptat evaluări specifice în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe de tranzacționare accesibile. Convingerea celorlalți merită aprobarea resurselor acordate prin intermediul brokerului. De obicei, brokerul este evaluat ca o unitate financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite afirmații trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că este dificil să dăm un verdict final, iar redacția noastră trebuie să mențină obiectivitatea, nu publicăm nota principală.

Faq

Ce pârghie oferă brokerul?

Brokerul vă permite să tranzacționați cu un levier de 1:30.

Brokerul are reglementări?

Da, unul dintre site-urile web susține că brokerul este reglementat de CySEC.

Ce platforme oferă brokerul?

Brokerul vă permite să tranzacționați pe platformele MT4 și Sirix Trader.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • vânător

    După două luni, am făcut ceva profit, dar am sentimente ușor amestecate. Uneori lucrurile nu funcționează așa cum era de așteptat, deși de obicei ele clarifică lucrurile. Plățile rapide sunt un mare plus.

Comments are closed.