FXOpen comentarii forum despre broker.

Brokerul citează că este o organizație de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Serviciile brokerului sunt, conform afirmațiilor sale, sigure din toate punctele de vedere. Cu intenția de a facilita tranzacționarea, brokerul pune la dispoziția sa o platformă de tranzacționare online prin care clienții pot accesa cu ușurință piețele monetare oricând, oriunde. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de populare în ultima vreme. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații valutare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt numeroase. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Specificarea variantei de broker este adesea complicată, datorită numărului mic de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei funcționale și oferă clientului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin intermediul organizațiilor semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări permit cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele selecției unui broker. Spread-urile corect simplificate fac ca brokerul să merite să fie numit un furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare populare încep de la zero. În opinia unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. Mai mult, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Acesta poate fi condiționat de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. De obicei, o astfel de dimensiune nu este excesiv de mare și este disponibilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o facilitare semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, merită să fiți atenți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și, în același timp, eliminate.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri acordate fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note specifice în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale favorabile. Potrivit altora, resursele puse la dispoziție prin intermediul brokerului merită aprobarea. Cel mai adesea, brokerul este evaluat ca o unitate financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze propriul site web un pic. Anumite opinii ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să mențină obiectivitatea, nu dezvăluim scorul general.

Faq

În ce an a fost fondat brokerul?

Brokerul a fost fondat în 2005.

Cum este reglementat brokerul?

Brokerul are reglementări ASA și ASIC.

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Brokerul poate oferi un levier maxim de 1:500.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • secerător

    Calitatea generală a serviciului este bună, deși am avut unele probleme cu platforma de tranzacționare. Taxele nu vă împovărează prea mult portofelul. Suportul funcționează bine pentru mine. Ei bine, dacă nu se așteaptă cineva să fie condus de mână.

Comments are closed.