Forumul Forex.com opinii despre broker.

Brokerul transmite că este o companie de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele de investiții din lume. Conform asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online cu utilizarea căreia utilizatorii pot obține în mod natural acces la piețele monetare oricând și oriunde. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede foarte populare foarte recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și în continuă creștere de utilizatori înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt diferite. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea variantei brokerului este adesea dificilă din cauza dimensiunii insuficiente a conținutului acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, eficiente și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de instituții de top din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească date despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini sigure și de încredere, astfel încât doresc ca brokerul să fie supravegheat de cele mai importante autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări permit cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cele mai mari ingrediente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Pentru a înțelege valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri vor fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision absolut zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi destul de gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în suma depozitului solicitat. Aceasta poate depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, o astfel de sumă nu este excesivă și este convenabilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o comoditate esențială pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fim precauți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și se exclud reciproc.

Cont demo.

Masa de site-uri de broker transportă informații despre disponibilitatea unui cont demo, propus în mod repetat, fără costuri suplimentare. Multe dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note consistente în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă condiții de tranzacționare disponibile. În opinia altora, resursele puse la dispoziție datorită brokerului merită laude. De obicei, un broker este evaluat ca o instituție financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica o anumită amenințare. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să mențină imparțialitatea, nu publicăm evaluarea finală.

Faq

Ce pârghie oferă brokerul?

Brokerul poate oferi pârghie de până la 1:30.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul poate necesita un depozit minim de $50.

Brokerul protejează împotriva soldului negativ?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul are o protecție negativă a soldului.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.