Forum Windsor Brokers comentarii despre broker.

Brokerul afirmă că este o instituție de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele de investiții din lume. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt categoric sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care utilizatorii pot obține cu ușurință acces la piețele financiare într-o poziție și timp liber. Brokerul poate, mai mult decât atât, să permită tranzacționarea criptomonedelor extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor de la diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mulți destinatari noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții monetare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea complicată, datorită dimensiunii mici a informațiilor colectate în rețea.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt de obicei funcționale și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. O mulțime dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de instituții importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să descopere date despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze finanțele în mâini fiabile și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie supravegheat de cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări asigură cea mai bună protecție posibilă a fondurilor destinatarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai mari factori din spatele selecției unui broker. Spread-urile bine simplificate fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare populare încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici dimensiunea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi în plus un comision complet zero. Deschiderea unui cont poate fi, de asemenea, complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Acesta va putea fi în funcție de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim va fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este excesiv de mare și este accesibil pentru un investitor statistic. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Masa de site-uri web ale brokerilor conține informații despre accesibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat, fără costuri suplimentare. Destul de puține dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a obținut ratinguri de necontestat în rândul utilizatorilor de Internet. Desigur, mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare disponibile. În opinia altora, posibilitățile puse la dispoziție prin intermediul brokerului merită aprobarea. De regulă, brokerul este evaluat ca o organizație financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să mențină obiectivitatea, nu dezvăluim scorul principal.

Faq

Brokerul necesită un depozit minim?

Unul dintre site-urile web afirmă că depozitul minim este necesar și este de $ 500.

Brokerul este reglementat?

Potrivit unuia dintre site-urile web – da, brokerul are reglementări CySEC, FCA și KNF.

Brokerul protejează împotriva soldului negativ?

Unul dintre site-urile web afirmă că brokerul protejează împotriva soldului negativ.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.