Forum SimpleFX comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o instituție de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele de investiții din lume. Conform afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții pot obține cu ușurință acces la piețele monetare într-o poziție și o dată liberă. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de dimensiunea mare și în continuă creștere a utilizatorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații de bani, în fruntea comparației. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității limitate de informații colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, eficiente și permit utilizatorului să fie ușor de utilizat. O mulțime de ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de organizații specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze propriile finanțe în mâini fiabile și de încredere, astfel încât doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de supraveghere financiară din lume. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai mari factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile îngustate decent fac brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri menționează că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi în plus un comision complet zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Acesta va putea fi supus tipului de cont selectat sau țării de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim va fi efectuată după logare și accesarea paginii profilului înregistrat. Cel mai adesea, o astfel de dimensiune nu este prea mare și este convingătoare pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o simplificare uriașă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți vigilenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și, în același timp, să se excludă reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor conțin informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea furnizate fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să implementați suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări absolute în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă condiții favorabile de tranzacționare. Potrivit altora, resursele puse la dispoziție prin intermediul brokerului merită aprobarea. În cele mai multe cazuri, brokerul este evaluat ca o instituție financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și regleze puțin site-ul web. Anumite declarații trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că este dificil să dăm verdictul final și echipa noastră editorială trebuie să mențină imparțialitatea, nu publicăm scorul final.

Faq

Brokerul este licențiat?

Din păcate, nu avem informații despre licențele de broker.

În ce an a fost fondat brokerul?

Brokerul a fost înființat în 2014.

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Brokerul vă poate permite să tranzacționați cu un levier de 1:500.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • Gheară

    Oferta brokerului nu o ia razna. Puteți căuta mai departe. În opinia mea, prețurile sunt medii și brokerul ar putea încerca mai mult să corespundă nevoilor clienților.

Comments are closed.