Forum NPBFX comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o instituție de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt sigure, fără o umbră de îndoială. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online prin care utilizatorii pot accesa cu ușurință piețele financiare în orice locație și oră. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede foarte populare recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor cu diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și încă în creștere de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mulți cumpărători noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații monetare, în partea de sus a listei. Variantele de brokeri sunt multiple. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza numărului mic de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt cel mai adesea eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite exclusiv unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pe o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de organizații specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să descopere date despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, motiv pentru care doresc ca brokerul să fie urmărit de cele mai importante autorități de supraveghere financiară din lume. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile corect limitate fac ca brokerul să merite titlul de partener comercial competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare populare încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi în plus un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi destul de gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont ales sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. Cel mai adesea, o astfel de dimensiune nu este prea mare și este convingătoare pentru un investitor statistic. Aceasta este o mare simplificare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece mesajele găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, în multe cazuri furnizate fără taxe suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei susțin că oferă condiții favorabile de tranzacționare. Convingerea altora merită laude din posibilitățile oferite de broker. De obicei, brokerul este evaluat ca o companie financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze ușor propriul site web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să mențină obiectivitatea, nu dezvăluim scorul final.

Faq

Unde se află brokerul?

Brokerul are sediul central în Londra.

Cât de mult este efectul de levier oferit de broker?

Brokerul poate oferi un levier maxim de 1:200.

În ce an a fost fondat brokerul?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul a fost fondat în 1996.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • kevlar

    Nu toate investițiile cu acest broker au avut succes. Chiar și așa, am câștigat câteva procente și nu a durat prea mult să plătesc. Serviciul pentru clienți este grozav, foarte politicos și amabil, m-a îndrumat să-mi rezolv problemele de tranzacționare.

Comments are closed.