Forum Nadex comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o instituție de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Serviciile brokerului sunt, conform afirmațiilor sale, absolut sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care utilizatorii vor putea obține în mod natural acces la piețele monetare într-o poziție și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor de la mai multe niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și încă în creștere a utilizatorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mulți clienți noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în partea de sus a listei. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul tipului de broker este adesea dificil, din cauza cantității limitate de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de organizații relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze banii în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie asigurat de cele mai importante autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor destinatarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele alegerii unui broker. Spread-urile simplificate decent fac ca brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Cu declarația unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. Mai mult, deschiderea unui cont poate fi destul de gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește numărul de depozit necesar. Acesta va putea fi supus tipului de cont selectat sau țării de reședință. Uneori, suma solicitată a depozitului minim va fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este convenabilă pentru un investitor șablon. Aceasta este o comoditate semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți vigilenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat, fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită sumă de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare disponibile. În opinia celorlalți, posibilitățile acordate de broker merită aprobarea. De obicei, un broker este evaluat ca o instituție financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Cele separate ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil, iar redacția noastră trebuie să mențină imparțialitatea, nu anunțăm o evaluare definitivă.

Faq

Unde se află brokerul?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul are sediul în SUA.

Brokerul este o entitate reglementată?

Da, brokerul este licențiat CFTC.

Brokerul oferă un cont demo?

Brokerul poate oferi clienților săi un serviciu de cont demo.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • hoț

    Consider că brokerul merită respect datorită abordării sale față de client. După cum știți, câștigul simplu și ușor nu există. Este nevoie de mult efort, din cauza enormității cunoștințelor de asimilat. Reușesc cu diferite grade de succes, dar dobândesc întotdeauna multe cunoștințe practice și experiență.

Comments are closed.