Forum Markets.com opinii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o companie de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Serviciile brokerului sunt, potrivit afirmațiilor sale, fără o umbră de îndoială certă. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul pune la dispoziția sa o platformă de tranzacționare online, prin care clienții vor putea accesa în mod natural piețele monetare în orice locație și perioadă. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede foarte populare foarte recent. Resursele brokerului sunt direcționate către oameni la diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și încă în creștere de utilizatori înregistrați. Desigur, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile pot atrage mulți utilizatori noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații financiare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea variantei de broker este adesea complicată, din cauza cantității limitate de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt, în esență, eficiente și permit clientului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să descopere informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze banii în mâini fiabile și de încredere, prin urmare doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări permit cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele selecției unui broker. Spread-urile limitate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener comercial competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. De obicei, un astfel de număr nu este excesiv și este convingător pentru investitorul mediu. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fim vigilenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi contradictorii și se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de brokeri conțin informații despre accesibilitatea unui cont demo, propus în mod repetat, fără taxe suplimentare. Destul de puține dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a acceptat evaluări la fel de sondare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale disponibile. Convingerea altora merită laude pentru posibilitățile împrumutate de broker. De obicei, un broker este evaluat ca o companie financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite opinii trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență în investiții. Deoarece este dificil să dăm un verdict final și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu dezvăluim evaluarea finală.

Faq

Brokerul este o instituție reglementată?

Da, brokerul poate fi reglementat de CysEC, CFSC și AASIC.

Brokerul oferă un cont demo?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul poate oferi un cont demo.

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Brokerul vă poate permite să tranzacționați cu un levier de 1:300 pentru clienții profesioniști.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.