Forum LMAX Exchange comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o instituție de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Conform afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt cu siguranță sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care utilizatorii pot obține cu ușurință acces la piețele financiare în orice locație și în orice moment. Brokerul poate, mai mult, să permită tranzacționarea criptomonedelor extrem de populare. Capacitățile brokerului se adresează oamenilor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și încă în creștere de utilizatori înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații valutare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt extinse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea tipului de broker este adesea complicată, datorită cantității mici de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt, în esență, eficiente și oferă clientului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin organizații importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească date despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, astfel încât doresc ca brokerul să fie supravegheat de cele mai importante autorități globale de supraveghere financiară. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele selecției unui broker. Spread-urile decent limitate fac ca brokerul să merite să fie numit un partener de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumente financiare atractive încep de la zero. În opinia unora, pentru a identifica suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi în plus un comision total zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în suma depozitului solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. Cel mai adesea, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este convingătoare pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o simplificare semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți rezonabil, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi opuse și, în același timp, eliminate.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor conțin informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri acordate fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să implementați suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări clare în rândul utilizatorilor de Internet. În ciuda acestui fapt, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale disponibile. Potrivit altora, resursele împrumutate de broker merită laude. De obicei, un broker este evaluat ca o instituție financiară competentă. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Ceilalți ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie imparțială, nu emitem o notă finală.

Faq

Ce tip de broker este o companie?

Este un broker MFT.

Ce pârghie oferă brokerul?

Brokerul poate oferi pârghie de 1:30.

Brokerul este o instituție reglementată?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul are reglementări FCA.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • fanatic

    Deși brokerul face o impresie bună, este puțin prea scump. Înainte de a începe tranzacționarea, merită să aduni fonduri. Dacă nu ai un capital care să poată fi înmulțit, este mai bine să te uiți în jur pentru alte forme de venit.

Comments are closed.