Forum JustForex comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o instituție de încredere și standardizată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt categoric sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online cu utilizarea căreia clienții vor putea accesa cu ușurință piețele financiare oriunde și în orice moment. Brokerul poate, mai mult, să permită tranzacționarea cu criptomonede extrem de populare în ultima vreme. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor cu diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de utilizatori înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici comisioane de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți destinatari.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții monetare, în fruntea comparației. Variantele de brokeri sunt multiple. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea variantei brokerului este adesea dificilă din cauza dimensiunii insuficiente a conținutului colectat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. Masa dintre ele poate fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin organizații importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze finanțele în mâini sigure și de încredere, din acest motiv doresc ca brokerul să fie asigurat de cele mai importante autorități globale de supraveghere financiară. Astfel de reglementări vor ratifica cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri menționează că spread-urile lor pe instrumente financiare populare încep de la zero. În opinia unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision total zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în suma depozitului solicitat. Aceasta poate depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. Cel mai adesea, un astfel de număr nu este prea excesiv și este convingător pentru un investitor statistic. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece informațiile despre depozitul necesar găsit pe Internet pot fi opuse și, în același timp, se elimină.

Cont demo.

Multe site-uri de broker conțin informații despre accesibilitatea unui cont demo, în multe cazuri furnizate fără taxe suplimentare. Destul de puține dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări egale în rândul utilizatorilor de Internet. Pe de altă parte, mulți dintre ei consideră că oferă condiții de tranzacționare accesibile. Potrivit altora, posibilitățile oferite de broker merită aprobarea. De obicei, un broker este evaluat ca o instituție financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și regleze ușor propriul site web. Anumite declarații trebuie abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și redacția noastră trebuie să fie imparțială, nu dezvăluim evaluarea cheie.

Faq

Brokerul oferă un cont demo?

Brokerul poate oferi acces la un cont demo.

Care este depozitul minim?

Brokerul poate necesita $1 depozit minim.

Ce platforme de tranzacționare oferă brokerul?

Brokerul oferă acces la MT4 și MT5.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • spectru

    Brokerul a îndeplinit așteptările mele, puteți vedea că comentariile despre el au fost corecte. Este adevărat că investiția cu el nu a fost fără câteva pierderi, dar per total sunt în negru.

Comments are closed.