Forum InterTrader comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o entitate de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt sigure, fără o umbră de îndoială. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online prin care clienții pot accesa cu ușurință piețele monetare într-o poziție și o perioadă liberă. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede foarte atractive recent. Resursele brokerului sunt direcționate către oameni de mai multe niveluri de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și în continuă creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici creanțe de tranzacție posibile vor putea atrage mulți destinatari noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt multiple. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității mici de conținut colectat pe web.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt în esență funcționale și oferă clientului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de instituții relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini fiabile și de încredere, caz în care doresc ca brokerul să fie urmărit prin cele mai bune autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele selecției unui broker. Spread-urile bine îngustate fac ca brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare populare încep de la zero. Potrivit unora, pentru a înțelege valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. Deschiderea unui cont poate fi, de asemenea, complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește numărul de depozit necesar. Acesta poate fi în funcție de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim va fi efectuată după logare și accesarea paginii profilului înregistrat. În cele mai multe cazuri, această dimensiune nu este prea mare și este convenabilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o comoditate importantă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este oportun să fiți vigilenți, deoarece informațiile găsite pe Internet cu privire la depozitul solicitat pot fi opuse și se pot elimina reciproc împreună.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat, fără costuri suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a câștigat note absolute în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare disponibile. Potrivit altora, posibilitățile împrumutate de broker merită aprobarea. În general, un broker este evaluat ca o instituție financiară profesională. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze propriul site web un pic. Anumite declarații ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu anunțăm scorul principal.

Faq

Ce pârghie oferă brokerul?

Brokerul poate oferi un levier de 1:30.

Ce depozit minim este necesar de broker?

Brokerul poate solicita un depozit de 500 PLN ca depozit minim.

Brokerul oferă protecție împotriva soldului negativ?

Pe unul dintre site-urile web puteți găsi informații pe care brokerul le protejează împotriva formării unui echilibru negativ.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • armadillo

    Brokerul se adresează probabil investitorilor profesioniști. Condițiile sale de tranzacționare fac dificilă găsirea începătorilor. Dar asta e doar părerea mea și bineînțeles că aș putea greși.

Comments are closed.