FORUM HYCM comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o organizație de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Serviciile brokerului sunt, conform asigurărilor sale, complet sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online prin care clienții vor putea accesa cu ușurință piețele monetare în orice locație și perioadă. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de populare recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de dimensiunea mare și în continuă creștere a utilizatorilor înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți destinatari.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt extinse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Specificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității limitate de conținut colectat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt în esență eficiente și permit utilizatorului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O masă dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să descopere date despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, motiv pentru care doresc ca brokerul să fie urmărit de cele mai importante autorități de supraveghere financiară din lume. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Prin extrasul unora, pentru a cunoaște suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision total zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește numărul de depozit necesar. Aceasta poate depinde de varianta contului selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. În general, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este convingătoare pentru investitorul comun. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fim prudenți, deoarece datele descoperite pe internet cu privire la depozitul solicitat pot fi contrare și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

Masa de site-uri web ale brokerilor conține informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri furnizate fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note specifice în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, multe dintre ele susțin că oferă circumstanțe comerciale disponibile. Potrivit celorlalți, posibilitățile oferite de broker merită laude. De obicei, brokerul este evaluat ca o unitate financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că este dificil să dăm verdictul final și echipa noastră editorială trebuie să mențină imparțialitatea, nu dezvăluim scorul final.

Faq

În cazul în care se bazează brokerul?

Brokerul conform unuia dintre site-urile web are sediul central în Marea Britanie.

Ce platforme oferă brokerul?

Acestea pot fi platforme MT4 și MT5.

Ce reglementări are brokerul?

Brokerul poate fi reglementat de FCA, ESMA, CySEC, DFSA și CIMA.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • cobra

    Cred că un broker poate fi un model de urmat. Poate că sunt mai buni decât el, dar am reușit să obțin cele mai mari profituri și cele mai bune oferte datorită lui. După doi ani de tranzacționare, l-am găsit foarte bun.

Comments are closed.