Forum HighLow comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o organizație de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt în întregime sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții vor putea obține cu ușurință acces la piețele financiare oricând și oriunde. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați cu criptomonede foarte populare. Resursele brokerului sunt direcționate către oameni din mai multe state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de utilizatori înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în fruntea comparației. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea tipului de broker este adesea complicată, datorită dimensiunii insuficiente a conținutului colectat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O masă dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini sigure și de încredere, motiv pentru care doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de reglementare a banilor la nivel mondial. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor destinatarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai mari factori din spatele selecției unui broker. Spread-urile decent limitate fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat competitiv de tranzacționare. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Potrivit unora, pentru a ghici valoarea creanțelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri vor reuși, de asemenea, să ofere comision absolut zero. Mai mult, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Poate fi în funcție de varianta contului selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea valorii solicitate a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este prea excesiv și este convingător pentru investitorul comun. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți rezonabil, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi opuse și eliminate reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor transportă informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri furnizate fără costuri suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită sumă de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să testați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a acceptat note lipsite de ambiguitate în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă condiții de tranzacționare disponibile. Potrivit altora, resursele împrumutate de broker merită laude. Practic, un broker este evaluat ca o instituție financiară competentă. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze ușor site-ul web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece acestea pot fi scrise prin intermediul unei persoane cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie imparțială, nu anunțăm o evaluare cheie.

Faq

Care este depozitul minim cerut de broker?

Ar putea fi, probabil, 50 dolari.

În ce an a fost înființat brokerul?

Brokerul a fost fondat în 2008.

Unde se află brokerul?

Unul dintre site-urile web afirmă că brokerul are sediul în Australia.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • mânz

    Serviciul pentru clienți încearcă foarte mult să ofere servicii la cel mai înalt nivel. Din păcate, taxele sunt prea mari pentru mine. Nu mi-a plăcut platforma. Oferta nu este foarte diversă. Aș fi putut găsi pe cineva mai bun.

Comments are closed.