Forum GO Markets comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o instituție de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt în întregime sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care clienții pot accesa cu ușurință piețele financiare oricând și oriunde. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și încă în creștere a cumpărătorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici creanțe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații financiare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt numeroase. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul tipului de broker este adesea complicat, datorită cantității mici de informații colectate în rețea.

Platforme acceptate.

Există tone de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, eficiente și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. O mulțime de ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați prin intermediul organizațiilor semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze propriile finanțe în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor destinatarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele alegerii unui broker. Spread-urile simplificate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Pentru a înțelege valoarea plății sau a comisionului, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul pe care l-ați configurat. Unii dintre brokeri vor fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision absolut zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi destul de gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Acesta va putea fi supus tipului de cont selectat sau țării de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este prea mare și este convenabil pentru un investitor normal. Aceasta este o facilitare semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece informațiile descoperite pe Internet despre depozitul necesar pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea oferite fără taxe suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și strategiile de tranzacționare de cercetare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a obținut ratinguri lipsite de ambiguitate în rândul utilizatorilor de Internet. Deși mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare accesibile. Potrivit altora, posibilitățile împrumutate de broker merită aprobarea. În cele mai multe cazuri, brokerul este evaluat ca o organizație financiară competentă. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze ușor site-ul web. Anumite afirmații trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că este dificil să dăm verdictul final, iar redacția noastră trebuie să rămână neutră, nu publicăm nota finală.

Faq

Ce pârghie oferă brokerul?

Efectul de levier oferit de broker poate fi la fel de mare ca 1:300.

Brokerul protejează împotriva soldului negativ?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul nu oferă protecție negativă a soldului.

Ce platforme oferă brokerul?

Brokerul oferă acces la platformele MT4, MT5 și Metal Desk.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • garguila

    Platfoma funcționează așa cum ar trebui și este complet impecabil. Cu toate acestea, munca suportului lasa de dorit. Mi se pare că ei scriu cu dezinvoltură, iar problema mea nu este una ușoară. Restul ofertei este ok.

Comments are closed.