Forum Global Prime comentarii despre broker.

Brokerul afirmă că este o entitate de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Serviciile brokerului sunt, conform afirmațiilor sale, complet sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, ca urmare a faptului că utilizatorii vor putea accesa cu ușurință piețele monetare în orice poziție și în orice moment. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede extrem de populare recent. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și încă în creștere de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mulți utilizatori noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în partea de sus a listei. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea tipului de broker este adesea complicată, datorită cantității mici de informații colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin instituții semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie urmărit prin cele mai importante autorități de reglementare financiară la nivel mondial. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile simplificate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. În opinia unora, pentru a cunoaște valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi absolut gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în suma depozitului solicitat. Aceasta va depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. Cel mai adesea, o astfel de sumă nu este excesivă și este convingătoare pentru un investitor comun. Aceasta este o facilitare importantă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți atenți, deoarece informațiile despre depozitul solicitat găsit pe Internet pot fi contradictorii și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri acordate fără taxe suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să studiați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note absolute în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, multe dintre ele susțin că oferă circumstanțe comerciale disponibile. În opinia altora, resursele acordate de broker merită laude. De regulă, brokerul este evaluat ca o companie financiară competentă. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze propriul site web un pic. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și redacția noastră trebuie să mențină obiectivitatea, nu edităm evaluarea finală.

Faq

Din ce țară provine brokerul?

Brokerul vine din Australia.

Brokerul este reglementat?

Brokerul poate avea reglementări ASIC și VFSC.

Ce platforme sunt oferite de broker?

Brokerul poate face tranzacționarea disponibilă pe platformele MT4, Platforma Web, Protrader 3 și Auto Trade.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • balaur

    Investițiile mele cu un broker au loc de câteva luni. Nu este singura instituție cu care m-am ocupat. Consider că acest broker este stabil și profesionist. Câteva probleme sunt medii, dar avantajele în ceea ce privește oportunitățile de tranzacționare sunt mai mari.

Comments are closed.