Forum Expert Option comentarii despre broker.

Brokerul afirmă că este o organizație de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Conform afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt cu siguranță sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online cu utilizarea căreia utilizatorii pot accesa cu ușurință piețele monetare în orice locație și oră. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede extrem de atractive recent. Capacitățile brokerului se adresează oamenilor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și în continuă creștere a clienților înregistrați. Desigur, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile pot atrage mulți cumpărători noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diferite. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Specificarea variantei de broker este adesea complicată, din cauza cantității limitate de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin instituții semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini fiabile și de încredere, din acest motiv doresc ca brokerul să fie urmărit prin cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cele mai mari elemente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri menționează că spread-urile lor pe instrumente financiare atractive încep de la zero. Potrivit unora, pentru a identifica suma de plată sau comisionul, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. Mai mult, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Acesta poate fi în funcție de tipul de cont selectat sau de țara de reședință. Uneori, suma solicitată a depozitului minim va fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este convingătoare pentru un investitor comun. Aceasta este o simplificare importantă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece mesajele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor transportă informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea furnizate fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo listează o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări egale în rândul utilizatorilor de Internet. În ciuda acestui fapt, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale accesibile. În mintea altora, resursele împrumutate prin broker merită aprobare. De obicei, un broker este evaluat ca o unitate financiară profesională. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze ușor propriul site web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să rămână imparțială, nu edităm scorul decisiv.

Faq

Care este depozitul minim cerut de broker?

Potrivit unui site web, depozitul minim pe care îl necesită un broker este de $50.

Câte active oferă brokerul?

Brokerul poate oferi mai mult de 100 de active.

Cum este reglementat brokerul?

Brokerul conform autorului unuia dintre site-urile web este reglementat în conformitate cu regulamentul VFSC.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • ranger

    După verificarea mai multor brokeri diferiți, fiecare nou s-a dovedit a fi chiar mai rău decât cel anterior. O surpriză plăcută aici. În ciuda câteva defecte minore, este destul de bun.

Comments are closed.