Forum ETX capital comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o companie de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Conform asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt pe deplin sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții pot accesa cu ușurință piețele monetare într-o poziție și timp liber. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede atractive. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și în continuă creștere a cumpărătorilor înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații valutare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea variantei de broker este adesea dificilă din cauza cantității limitate de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și oferă clientului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O mare parte dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Nu există nici o îndoială că mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, prin urmare doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de supraveghere financiară din lume. Astfel de reglementări ratifică cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile simplificate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumente financiare populare încep de la zero. Spunând unele, pentru a cunoaște valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului solicitat. Acesta va putea fi supus tipului de cont selectat sau țării de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim se poate face după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. De obicei, această dimensiune nu este prea mare și este accesibilă pentru investitorul mediu. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și se exclud reciproc.

Cont demo.

Masa de site-uri web ale brokerilor conține informații despre accesibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat, fără costuri suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită sumă de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să testați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a obținut note lipsite de ambiguitate în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe comerciale convenabile. Potrivit celorlalți, resursele împrumutate de broker merită laude. În cele mai multe cazuri, brokerul este evaluat ca o unitate financiară profesională. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite declarații trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu anunțăm scorul principal.

Faq

Ce reglementări are brokerul?

Brokerul este reglementat de FCA.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul necesită un depozit de £ 100.

Brokerul permite scalpingul?

Pe unul dintre site-urile web sa afirmat că da, brokerul permite scalping.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • umbră

    Brokerul merită o notă mare pentru profesionalismul său în serviciile oferite. Asistența înseamnă că nu există probleme de nerezolvat. Poți oricând să te înțelegi și să explici asta și asta. Calitatea serviciilor de brokeraj este destul de bună.

Comments are closed.