Forum Darwinex comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o companie de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Serviciile brokerului sunt, conform afirmațiilor sale, categoric sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții pot accesa în mod natural piețele financiare într-o poziție și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede foarte atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor cu diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de dimensiunea mare și încă în creștere a clienților înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți destinatari.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații de bani, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt multiple. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității mici de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt cel mai adesea eficiente și permit clientului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin intermediul instituțiilor relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze propriile finanțe în mâini fiabile și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie supravegheat de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate decent fac brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. În opinia unora, pentru a ghici valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, absolut zero comision. Mai mult, deschiderea unui cont poate fi absolut gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Poate că este supusă variantei contului selectat sau a țării de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii profilului înregistrat. În general, o astfel de sumă nu este prea excesivă și este disponibilă unui investitor statistic. Aceasta este o comoditate esențială pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți vigilenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor conțin informații despre accesibilitatea unui cont demo, propuse în mod repetat fără taxe suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Desigur, mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare accesibile. În opinia celorlalți, posibilitățile acordate de broker merită aprobarea. În general, un broker este evaluat ca o companie financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite declarații ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie obiectivă, nu anunțăm nota finală.

Faq

Brokerul are vreo reglementare?

Da, conform unuia dintre site-urile web, brokerul este licențiat de FCA.

Care este depozitul minim?

Brokerul poate necesita un depozit minim de $500.

Ce platforme de tranzacționare oferă brokerul?

Brokerul vă poate permite să tranzacționați cu o aplicație mobilă și WebTrader.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • oţel

    Suportul este în regulă, dar restul necesită câteva modificări. De exemplu, viteza de executare a comenzilor sau costul operațiunilor. Din fericire, în caz de probleme, pot conta oricând pe ajutor.

Comments are closed.