Forum Colmex Pro comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o organizație de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt total sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia utilizatorii vor putea accesa cu ușurință piețele financiare într-o locație și o perioadă liberă. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede populare. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor de diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea complicată, din cauza cantității limitate de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt în mare parte funcționale și permit clientului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O masă dintre ele sunt disponibile pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin instituții importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini sigure și de încredere, motiv pentru care doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare care le plac încep de la zero. Cu extrasul unora, pentru a identifica suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri vor fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision absolut zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește numărul de depozit solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. Cel mai adesea, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este accesibilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece mesajele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi opuse și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker conțin informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea oferite fără costuri suplimentare. O mulțime de conturi demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări clare în rândul utilizatorilor de Internet. Deși mulți dintre ei cred că oferă condiții de tranzacționare disponibile. În mintea altora, resursele împrumutate de broker merită aprobarea. Cel mai adesea, brokerul este evaluat ca o companie financiară competentă. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica o anumită amenințare. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu emitem o notă decisivă.

Faq

Ce licențe a obținut brokerul?

Brokerul este o entitate complet licențiată datorită licențelor CySEC și FCA.

În ce an a fost fondat brokerul?

Potrivit unuia dintre site-urile web, înființarea brokerului a avut loc în 2010.

Cum puteți vorbi cu asistența pentru clienți oferită de broker?

Brokerul oferă posibilitatea de a contacta clientul prin e-mail, telefon sau chat online.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • hash

    Tranzacționarea cu un broker este foarte plăcută, de fapt el este experiența pe care am câștigat-o. Deși în prezent fac tranzacții cu o altă instituție, am amintiri frumoase despre începuturile mele cu acest broker.

Comments are closed.