Forum BossaFX comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o instituție de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Conform afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, ca urmare a faptului că utilizatorii vor putea accesa în mod natural piețele monetare într-un loc și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați recent criptomonede foarte atractive. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor de diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în continuă creștere de utilizatori înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în fruntea comparației. Variantele de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea variantei de broker este adesea dificilă din cauza dimensiunii mici a informațiilor colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de instituții specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să descopere date despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze banii în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări vor ratifica cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile simplificate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Pentru a înțelege valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri vor fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision absolut zero. În plus, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în suma depozitului solicitat. Aceasta poate fi condiționată de tipul de cont selectat sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim va fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, o astfel de dimensiune nu este prea excesivă și este convenabilă pentru un investitor tipic. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți atenți, deoarece informațiile despre depozitul necesar găsit pe Internet pot fi opuse și se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, în multe cazuri oferite fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită sumă de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei susțin că oferă condiții de tranzacționare disponibile. Potrivit altora, posibilitățile oferite de broker merită laude. De obicei, un broker este evaluat ca o unitate financiară profesională. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin propriul site web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie obiectivă, nu edităm scorul final.

Faq

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Brokerul poate oferi un levier maxim de 1:30.

Brokerul percepe un comision pentru executarea ordinelor?

Pe unul dintre site-urile web este scris că brokerul nu percepe un comision pentru executarea ordinelor.

Este gratuit să deschideți și să mențineți un cont?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul nu percepe o taxă pentru acest lucru.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.