Forum Ayondo comentarii despre broker.

Brokerul afirmă că este o entitate de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Potrivit afirmațiilor sale, serviciile brokerului sunt categoric sigure. Cu intenția de a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care clienții pot accesa cu ușurință piețele monetare într-o poziție și timp liber. Brokerul poate, mai mult, să vă permită să tranzacționați criptomonede foarte populare recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor aflate în mai multe etape de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de dimensiunea mare și în continuă creștere a utilizatorilor înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți destinatari.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea complicată, datorită cantității mici de informații colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt cel mai adesea eficiente și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații relevante pentru industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze banii în mâini fiabile și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie supravegheat de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări oferă cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori din spatele alegerii unui broker. Spread-urile îngustate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Potrivit unora, pentru a cunoaște suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi absolut gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Poate că poate fi în funcție de varianta contului selectat sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim va fi efectuată după ce vă conectați și mergeți la pagina profilului înregistrat. De obicei, o astfel de sumă nu este prea excesivă și este convenabilă pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți, deoarece informațiile descoperite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat, fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite să implementați suplimentar suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe de tranzacționare convenabile. Potrivit celorlalți, resursele acordate prin intermediul brokerului merită laude. De obicei, un broker este evaluat ca o companie financiară competentă. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit risc. Alții ar prefera ca brokerul să-și rafineze ușor propriul site web. Anumite opinii ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Deoarece este dificil să dăm verdictul final și echipa noastră editorială trebuie să mențină neutralitatea, nu tragem un scor decisiv.

Faq

Unde se află brokerul?

Brokerul are sediul central în Germania.

Care sunt reglementările brokerului?

Brokerul este reglementat de BaFin și FCA.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Suma minimă pe care un broker necesită sub forma unui depozit este de $100.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • parazit

    Platforma funcționează foarte bine, iar brokerul este un profesionist în contact cu clientul. Datorită avantajelor brokerului, am făcut niște bani cu el. În general, este bun și evaluez foarte bine calitatea serviciilor.

Comments are closed.