Forum AxiTrader comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o companie de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Serviciile brokerului sunt, conform afirmațiilor sale, categoric sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online prin care utilizatorii pot accesa în mod natural piețele monetare în orice locație și oră. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor de la diferite niveluri de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și tot mai mare de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile pot atrage mulți clienți noi.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții valutare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul tipului de broker este adesea dificil, din cauza cantității limitate de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există o mulțime de platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și oferă clientului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin intermediul organizațiilor semnificative din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească date despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze finanțele în mâini sigure și de încredere, motiv pentru care doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai bune autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări permit cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele selecției unui broker. Spread-urile simplificate în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri raportează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Cu extrasul unora, pentru a cunoaște valoarea creanțelor sau a comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi absolut gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește valoarea depozitului solicitat. Acesta va putea fi supus tipului de cont selectat sau țării de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim se poate face după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. În general, un astfel de număr nu este prea mare și este convingător pentru un investitor șablon. Aceasta este o mare comoditate pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, ar trebui să fim precauți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și se pot elimina reciproc în comun.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea furnizate fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo conțin o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite educarea investițiilor și cercetarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a obținut ratinguri de necontestat în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă circumstanțe de tranzacționare disponibile. În opinia celorlalți, resursele împrumutate de broker merită laude. Practic, un broker este evaluat ca o unitate financiară cu experiență. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit risc. Alții ar prefera brokerul să-și rafineze puțin site-ul web. Anumite declarații trebuie abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să fie obiectivă, nu tragem o notă finală.

Faq

În ce țară se bazează brokerul?

După cum sa menționat pe unul dintre site-urile web, brokerul se află în Australia.

Brokerul necesită un depozit minim?

Unul dintre site-urile web susține că brokerul nu necesită un depozit minim.

Brokerul este reglementat?

După cum sa menționat pe internet, brokerul are reglementări ASIC, FCA și DFSA.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.