FORUM ATFX comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o organizație de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Conform asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt pe deplin sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online cu utilizarea căreia utilizatorii pot obține cu ușurință acces la piețele financiare oricând și oriunde. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede foarte populare. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și încă în creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici prețuri de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți utilizatori.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații valutare, în partea de sus a listei. Tipurile de brokeri sunt diferite. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul tipului de broker este adesea dificil din cauza cantității mici de informații colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există destul de multe platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei funcționale și oferă utilizatorului ușurința de utilizare. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și garantați de instituții importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. În mod clar, mulți investitori doresc să încredințeze finanțele personale în mâini sigure și de încredere, prin urmare doresc ca brokerul să fie controlat de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cele mai importante elemente din spatele selecției unui broker. Spread-urile reduse în mod corespunzător fac ca brokerul să merite să fie numit un partener comercial competitiv. Mulți brokeri menționează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Potrivit unora, pentru a identifica valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului solicitat. Aceasta va depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, verificarea sumei solicitate a depozitului minim poate avea loc după ce vă conectați și accesați pagina profilului înregistrat. De obicei, o astfel de sumă nu este prea mare și este convingătoare pentru un investitor comun. Aceasta este o simplificare semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc împreună.

Cont demo.

O mulțime de site-uri web ale brokerilor conțin informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea dens livrat fără taxe suplimentare. Multe dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție de investiții și studiul strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să implementați suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note clare în rândul utilizatorilor de Internet. Desigur, mulți dintre ei susțin că oferă circumstanțe comerciale accesibile. Convingerea celorlalți merită laude pentru resursele împrumutate de broker. În cele mai multe cazuri, brokerul este evaluat ca o organizație financiară cu experiență. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica un anumit pericol. Cele separate ar prefera brokerul pentru a rafina propriul site-ul lor un pic. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că este dificil să dăm verdictul final și echipa noastră editorială trebuie să mențină obiectivitatea, nu dezvăluim nota finală.

Faq

Ce pârghie poate oferi un broker?

Brokerul poate oferi un levier de 1:30.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul poate necesita un depozit minim de $500.

Ce reglementări are brokerul?

Brokerul poate fi reglementat de FCA.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • maniac

    Brokerul este cinstit și nu trișează, dar există câteva lucruri pe care le puteți schimba în legătură cu acesta. Cu toate acestea, nu mă voi angaja în polemici publice. Prefer să scriu direct la suport, asta e bine.

Comments are closed.