Forum ActivTrades comentarii despre broker.

Brokerul citează că este o companie de încredere și standardizată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt categoric sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online prin care clienții pot obține cu ușurință acces la piețele financiare într-un loc și o perioadă liberă. Mai mult, brokerul vă poate permite să tranzacționați criptomonede extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în creștere de cumpărători înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți cumpărători.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt extinse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Diagnosticul tipului de broker este adesea dificil, din cauza numărului limitat de conținut acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt cel mai adesea eficiente și permit utilizatorului să faciliteze funcționarea. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații de top din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să descopere date despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze banii în mâini sigure și de încredere și, ca urmare, doresc ca brokerul să fie asigurat de cele mai bune autorități de reglementare a banilor din lume. Astfel de reglementări vor ratifica cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, costurile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele selecției unui broker. Spread-urile limitate în mod corespunzător fac brokerul să merite titlul de furnizor de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumentele financiare populare încep de la zero. În opinia unora, pentru a identifica suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi, de asemenea, un comision complet zero. Mai mult decât atât, deschiderea unui cont poate fi absolut gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în cantitatea de depozit necesară. Acesta va putea fi supus variantei contului selectat sau a țării de reședință. Uneori, verificarea sumei necesare a depozitului minim poate avea loc după logare și accesarea paginii de profil înregistrate. În cele mai multe cazuri, această dimensiune nu este prea mare și este convingătoare pentru investitorul comun. Aceasta este o mare simplificare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fie prudent, deoarece datele găsite pe Internet cu privire la depozitul solicitat pot fi opuse și se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri de broker conțin informații despre disponibilitatea unui cont demo, adesea dens livrate fără costuri suplimentare. Destul de multe dintre conturile demo schimbă o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări de necontestat în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă condiții de tranzacționare accesibile. Potrivit celorlalți, posibilitățile împrumutate de broker merită aprobarea. De obicei, un broker este evaluat ca o instituție financiară competentă. Scepticii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Oamenii separați ar prefera brokerul să-și rafineze propriul site web un pic. Anumite declarații ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise printr-o persoană cu puțină experiență de investiții. Având în vedere că verdictul final este dificil și redacția noastră trebuie să mențină obiectivitatea, nu publicăm scorul principal.

Faq

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Efectul de levier maxim oferit de broker poate fi de 1:200 pentru clienții profesioniști.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul poate necesita un depozit minim de $500.

În ce an a fost înființat brokerul?

După cum puteți găsi pe unul dintre site-urile web, brokerul a fost fondat în 2001.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • virus

    Câțiva ani de tranzacționare cu un broker mi-au confirmat convingerea că merită să aleg aceasta și nu o altă companie. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost că îmi primisem salariul de prea mult timp. Chiar și așa, o consider o poticnire o singură dată. În astfel de cazuri, este mai bine să contactați biroul de servicii pentru clienți al brokerajului.

Comments are closed.