ForexTB Forum comentarii despre broker.

Brokerul specifică faptul că este o companie de încredere și standardizată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Conform asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Pentru a facilita tranzacționarea, brokerul pune la dispoziția sa o platformă de tranzacționare online prin care clienții pot accesa cu ușurință piețele financiare în orice locație și timp. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea cu criptomonede foarte populare recent. Resursele brokerului sunt direcționate către oameni în diferite etape de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și în continuă creștere de cumpărători înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici creanțe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții monetare, în partea de sus a listei. Variantele de brokeri sunt numeroase. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Determinarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza dimensiunii mici a conținutului acumulat pe web.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate printr-un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Multe dintre ele pot fi propriile lor soluții destinate numai pentru un anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Multe dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de organizații specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să găsească informații despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să-și încredințeze finanțele în mâini fiabile și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai importante autorități de reglementare monetară la nivel mondial. Astfel de reglementări aduc cea mai bună protecție posibilă a fondurilor beneficiarilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt una dintre cele mai importante componente din spatele alegerii unui broker. Spread-urile bine îngustate fac ca brokerul să merite să fie numit un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Prin extrasul unora, pentru a ghici suma de plată sau comision, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site-ul web sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri vor reuși, de asemenea, să ofere un comision complet zero. De asemenea, deschiderea unui cont poate fi complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului necesar. Aceasta va depinde de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este excesiv și este disponibil investitorului mediu. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, trebuie să fiți vigilenți, deoarece datele găsite pe Internet despre depozitul solicitat pot fi contradictorii și, în același timp, se exclud reciproc.

Cont demo.

Multe site-uri web de brokeri conțin informații despre accesibilitatea unui cont demo, furnizate în mod repetat fără taxe suplimentare. Destul de puține dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să învățați cum să investiți și să testați strategiile de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit evaluări specifice în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă condiții favorabile de tranzacționare. În sensul celorlalte, posibilitățile oferite de broker merită aprobarea. Practic, un broker este evaluat ca o organizație financiară profesională. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Cele separate ar prefera brokerul să-și rafineze ușor site-ul web. Anumite declarații ar trebui abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de oameni cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să rămână neutră, nu dezvăluim scorul final.

Faq

Brokerul este reglementat?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul are o licență CySEC.

Care este anul înființării brokerului?

Brokerul a fost fondat în 2015.

Care este efectul de levier maxim oferă brokerul?

Cu brokerul puteți tranzacționați folosind pârghie, care poate fi de $250.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • pădurar

    Tranzacționarea cu brokerul merge bine, deși platforma de tranzacționare arată puțin diferită decât am presupus la început. Am scris suportului pe această temă și, sincer să fiu, nu mă așteptam la un răspuns atât de rapid. oricum am decis sa continui tranzactionarea si pana acum ma descurc destul de bine.

Comments are closed.