EasyMarkets Forum comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o companie de încredere și reglementată. Vă permite să tranzacționați pe piețele de investiții globale. Conform asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt complet sigure. Cu intenția de a facilita tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, datorită căreia clienții pot accesa cu ușurință piețele monetare oricând și oriunde. Brokerul poate permite, de asemenea, tranzacționarea criptomonedelor extrem de atractive recent. Resursele brokerului se adresează persoanelor din diferite state de avansare. Serviciile sale au fost recunoscute de un număr mare și în creștere de utilizatori înregistrați. Desigur, cele mai mici taxe de tranzacție posibile pot atrage mult mai mulți cumpărători.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari instituții financiare, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt extinse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității mici de informații acumulate în rețea.

Platforme acceptate.

Există o multitudine de platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt, în esență, funcționale și permit utilizatorului să fie ușor de utilizat. Multe dintre ele pot fi soluții proprietare atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. Destul de multe dintre ele sunt disponibile pentru diferite variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete cu Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați de instituții specifice industriei. Echipa noastră editorială a încercat să descopere informații despre ce licențe și certificate aparțin brokerului. Fără îndoială, mulți investitori doresc să-și încredințeze proprii bani în mâini fiabile și de încredere, prin urmare doresc ca brokerul să fie urmărit de cele mai importante autorități de reglementare monetară din lume. Astfel de reglementări garantează cea mai bună protecție posibilă a fondurilor utilizatorilor brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai mari factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile simplificate corect fac ca brokerul să merite titlul de asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri citează că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. În opinia unora, pentru a înțelege valoarea creanțelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri va fi, de asemenea, posibilitatea de a oferi un comision total zero. Deschiderea unui cont poate fi, de asemenea, complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în mărimea depozitului solicitat. Acesta poate fi condiționat de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. De obicei, un astfel de număr nu este prea excesiv și este accesibil pentru un investitor obișnuit. Aceasta este o comoditate semnificativă pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fiți atenți, deoarece informațiile găsite pe Internet despre depozitul necesar pot fi opuse și se pot elimina reciproc.

Cont demo.

O mulțime de site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea dens furnizate fără taxe suplimentare. O mulțime de conturi demo includ o anumită sumă de fonduri virtuale. Utilizarea lor permite o lecție în investiții și testarea strategiilor de tranzacționare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să vă implementați în funcționarea platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a câștigat note absolute în rândul utilizatorilor de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei recunosc că oferă circumstanțe comerciale disponibile. Convingerea altora merită laude pentru resursele furnizate de broker. De obicei, brokerul este evaluat ca o companie financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Alții ar prefera brokerul să-și regleze ușor site-ul web. Anumite opinii trebuie abordate cu prudență, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este dificil și echipa noastră editorială trebuie să mențină obiectivitatea, nu edităm nota principală.

Faq

În ce an a fost înființat brokerul?

Brokerul a fost fondat în 2001.

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul vă poate solicita să depuneți 1000 EUR depozit minim.

Ce reglementări are brokerul?

Potrivit unuia dintre site-urile web, brokerul este reglementat de CySEC, ASIC și FSA.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • subversiune

    În ciuda prețurilor bune, am fost puțin descurajat. Pentru mine ar putea fi mai bine, mai ales când vine vorba de calitate. Și astfel evaluarea este ceea ce este.

Comments are closed.