Axiory Forum comentarii despre broker.

Brokerul transmite că este o organizație de încredere și reglementată. Permite tranzacționarea pe piețele globale de investiții. Potrivit asigurărilor sale, serviciile brokerului sunt absolut sigure. Pentru a simplifica tranzacționarea, brokerul oferă o platformă de tranzacționare online, prin care clienții pot obține în mod natural acces la piețele monetare într-un loc și timp liber. Brokerul vă poate permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonedele recent populare. Capacitățile brokerului se adresează persoanelor aflate în diferite stadii de avansare. Serviciile sale au fost apreciate de un număr mare și în continuă creștere de clienți înregistrați. Cu siguranță, cele mai mici taxe de tranzacție posibile vor putea atrage mult mai mulți clienți.

Tipul brokerului.

Este una dintre cele mai mari organizații de bani, în fruntea comparației. Tipurile de brokeri sunt diverse. Cele mai populare dintre ele sunt MM, ETF, ECN, NDD, STP. Identificarea tipului de broker este adesea dificilă din cauza cantității mici de informații colectate pe web.

Platforme acceptate.

Există multe platforme care pot fi utilizate de un broker. Acestea sunt de obicei eficiente și permit clientului să faciliteze serviciul. Masa dintre ele poate fi propriile lor soluții atribuite numai unui anumit broker. Cele mai populare dintre ele sunt xStation5, Trader Workstation, MetaTrader4, MetaTrader5, cTrader, WebTrader, NanoTrader. O masă dintre ele sunt disponibile pentru o varietate de variante de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile, cum ar fi laptopuri și tablete Android și iOS.

Licențele și certificatele pe care le aveți.

Mulți brokeri sunt licențiați și certificați prin organizații importante din industrie. Echipa noastră editorială a încercat să găsească date despre licențele și certificatele care aparțin brokerului. Desigur, mulți investitori doresc să încredințeze bani personali în mâini sigure și de încredere, așa că doresc ca brokerul să fie monitorizat de cele mai importante autorități de reglementare financiară din lume. Astfel de reglementări vor ratifica cea mai bună protecție posibilă a fondurilor clienților brokerului.

Taxe și comisioane.

După cum menționează mulți brokeri, cheltuielile sunt unul dintre cei mai importanți factori determinanți din spatele selecției unui broker. Spread-urile îngustate decent fac brokerul demn de a fi un asociat de tranzacționare competitiv. Mulți brokeri detaliază că spread-urile lor pe instrumente financiare bine-cunoscute încep de la zero. Prin convingerea unora, pentru a înțelege valoarea taxelor sau comisioanelor, puteți verifica lista de prețuri disponibilă pe site sau vă puteți conecta la contul creat. Unii dintre brokeri pot oferi în plus un comision complet zero. Deschiderea unui cont poate fi, de asemenea, complet gratuită.

Depozit minim.

Mulți brokeri diferă unul de celălalt în ceea ce privește numărul de depozit solicitat. Acesta poate fi în funcție de tipul de cont pe care îl alegeți sau de țara de reședință. Uneori, suma necesară a depozitului minim poate fi verificată după ce vă conectați și mergeți la pagina de profil înregistrată. Cel mai adesea, o astfel de sumă nu este prea excesivă și este convingătoare pentru un investitor tipic. Aceasta este o simplificare mare pentru persoanele care încep să comerțului cu un broker. Cu toate acestea, este necesar să fie rezonabil, deoarece datele găsite pe Internet cu privire la depozitul solicitat pot fi contradictorii și se pot elimina reciproc în comun.

Cont demo.

Multe site-uri de broker transporta informații despre accesibilitatea unui cont demo, adesea furnizate fără taxe suplimentare. Destul de puține dintre conturile demo implică o anumită cantitate de fonduri virtuale. Utilizarea lor vă permite să educați investițiile și strategiile de tranzacționare de cercetare. Un astfel de cont vă permite, de asemenea, să implementați suportul platformei de tranzacționare.

Opinii pe forumuri și bloguri online.

Brokerul nu a primit note egale între utilizatorii de Internet. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că oferă condiții favorabile de tranzacționare. În opinia altora, posibilitățile puse la dispoziție prin intermediul brokerului merită laude. În cele mai multe cazuri, brokerul este evaluat ca o companie financiară cu experiență. Pesimiștii subliniază că tranzacționarea și investițiile pot implica unele riscuri. Cele separate ar prefera brokerul să-și rafineze ușor site-ul web. Anumite opinii ar trebui abordate cu reținere, deoarece pot fi scrise de persoane cu puțină experiență investițională. Având în vedere că verdictul final este complicat și echipa noastră editorială trebuie să rămână imparțială, nu dezvăluim scorul decisiv.

Faq

Care este depozitul minim cerut de broker?

Brokerul poate necesita un depozit minim de $10.

Ce platforme oferă brokerul?

Brokerul vă poate permite să utilizați platformele MT4, MT5 și cTrader.

Unde se află brokerul?

Brokerul are sediul central în Belize.

Website | + posts

Comerciant de profesie. Se bucură că aparține unei echipe pentru care munca este atât pasiune, cât și plăcere. Îi plac foarte mult sarcinile sale și nu-și poate imagina să lucreze în alte posturi. Hobby-urile sale includ tenisul pe gazon, sala de sport și plimbările lungi în aer liber.

1 Comment

  • val

    În opinia mea, brokerul este destul de mediu, deși are o platformă de tranzacționare intuitivă și, în unele privințe, iese în evidență față de concurență. Este mai probabil să-i dea un rating general ridicat, datorită comentariilor găsite pe internet. Oricum, mi-au permis să subliniez câteva detalii importante pe care le-aș fi ratat la începutul aventurii mele cu un broker.

Comments are closed.